Οι Έλληνες Olympians στη βράβευση των Ευρωπαίων Βετεράνων Αθλητών


Το Σάββατο 22/1/2011 πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία και το Μουσείο της Ομοσπονδίας Βετεράνων Αθλητών Στίβου συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ως επίσης και η βράβευση των καλυτέρων ευρωπαίων Βετεράνων αθλητών του 2010.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου των Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες παραστήκανε ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Μαρσέλλος, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Λιβέρης και ο σύμβουλος Σπύρος Κοντοσώρος. Επίσης παρόντες ήσαν οι Olympians Άννα Βερούλη, Στέφανος Πετράκης, Νίκος Γεωργόπουλος και Γιώργος Τσακανίκας.

Τους καλεσμένους χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συμεών Συμεωνίδης και ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ενώ παρίστατο και ο Πρόεδρος Βετεράνων Αθλητών Αθηνών Γιώργος Κάβουρας.

Από τους βραβευθέντες αθλητές ιδιαιτέρως εντυπωσιακή υπήρξε η γαλλίδα Νικόλ Αλεξή, η οποία κυριάρχησε απόλυτα το 2010 στα αγωνίσματα δρόμων, όχι μόνο με νίκες, αλλά και με εντυπωσιακά νέα παγκόσμια ρεκόρ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι ετήσιες αυτές βραβεύσεις πραγματοποιούνται κάθε χρόνο μόνιμα στους χώρους του Παναθηναϊκού Σταδίου, από την πλευρά της Πλατείας Πλαστήρα στο Παγκράτι, όπου η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή φιλοξενεί τα Γραφεία και το Μουσείο των Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου.