Προσφορά Του «ΥΓΕΙΑ» Και Στο Λιμενικό Σώμα


Ο Όμιλος «ΥΓΕΙΑ», ο οποίος προσφέρει αφιλοκερδώς σημαντικές ιατρικές υπηρεσίες στα μέλη της Ένωσης Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έρχεται τώρα να σταθεί αρωγός και προς το Λιμενικό Σώμα. Είναι γνωστό ότι στο Λιμενικό Σώμα υπηρετούν δεκάδες Olympians, οι περισσότεροι των οποίων είναι εν ενεργεία και τυγχάνουν μεγάλων διευκολύνσεων, ώστε να μπορούν να ανταπεξέρχονται στα βαρύτατα προγράμματα προπονήσεων, που σήμερα απαιτούν όλα τα Σπορ.

Ο Όμιλος «ΥΓΕΙΑ» του οποίου Πρόεδρος του Δ.Σ είναι ο Olympian και μέλος του Δ.Σ της ΕΣΟΑ Ανδρέας Βγενόπουλος, σε αναγνώριση των κοινωνικών υπηρεσιών του Λιμενικού Σώματος αποφάσισε να προσφέρει σε όλους τους εργαζόμενους σε αυτό, σημαντικές παροχές στον τομέα της υγείας.

Παράλληλα προσφέρει ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο, για τη μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών, παρέχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα εκπαίδευσης των Λιμενικών, όπως και τη συντήρηση του οχήματος. Ακόμη προσφέρει Συστήματα Τηλε – Ιατρικής με δωρεάν την εκπαίδευση σ’ αυτά. Τέλος το «ΥΓΕΙΑ» γνώρισε ότι παρέχει πλήρη προληπτικό έλεγχο υγείας σε όλους τους άνδρες και γυναίκες που υπηρετούν στο Σώμα.