Υπενθύμιση στα μέλη μας για τις αρχαιρεσίες στις 8/12

Αγαπητοί Olympians Μέλη ΕΣΟΑ

Θα μου επιτραπεί να σας υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με την ήδη έγκαιρα αποσταλείσα Πρόσκληση για τη Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας, αυτή θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 8 Δεκεμβρίου στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος στις 18.30.

Επίσης να σας υπενθυμίσω ότι φέτος στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης περιλαμβάνονται και οι (ανά διετία) Αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, για τη θητεία της προσεχούς διετίας 2016 – 2017.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης έχουν όλοι όσοι έχουν αγωνιστικά μετάσχει Ολυμπιακών Αγώνων (θερινών ή χειμερινών), αρκεί να είναι ταμειακά τακτοποιημένοι με τη συνδρομή τους, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ μόνο για το τρέχον έτος. Αυτό με απόφαση του απερχόμενου ΔΣ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη της Γενικής Συνέλευσης, οι δηλώσεις των υποψηφίων για το ΔΣ ή την Ελεγκτική Επιτροπή λήγουν αύριο Παρασκευή 4/12, αλλά είναι πιθανολογούμενο πως όσοι είχαν πρόθεση να θέσουν υποψηφιότητα το έπραξαν ήδη. Αυτό είναι το συμπέρασμα και από τον αριθμό των υποψηφιοτήτων μέχρι τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές. Συνολικά 27 για το Διοικητικό Συμβούλιο (των 21) και 6 για την Ελεγκτική Επιτροπή (των 3).

Είναι ενδιαφέρον ότι από τις 33 συνολικά υποψηφιότητες, 13 προέρχονται από το ασθενές φύλο, ενώ 6 αφορούν τελείως νέους στο χώρο Διοίκησης της Ένωσης.

Για όσους Olympians δεν έχουν μέχρι σήμερα μετάσχει Γενικών Συνελεύσεων της ΕΣΟΑ διευκρινίζεται ότι παραδοσιακά τελούνται στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος που βρίσκεται στο Μικρολίμανο Πειραιά, Καραγιώργη Σερβίας 18 και το τηλέφωνο είναι 210 4133 108 και 210 4133 489.

Πάντα στις Γενικές Συνελεύσεις μας παρατίθεται και ένα ελαφρύ κοκτέιλ.

Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς
Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ