Ο ΠΣΑΤ βράβευσε το βιβλίο της ΕΣΟΑ

Μεγάλο αριθμό και ποιότητα κειμένων παρουσίασε η φετινή 19η ετήσια βράβευση των Αθλητικών Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου που έγινε στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, του Αθλητισμού και των Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

Στα βραβευθέντα Βιβλία περιλαμβάνετο και η ειδική έκδοση της ΕΣΟΑ, «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ» με επίδοση Διπλώματος στον συγγραφέα της Γιώργο Λιβέρη. Το ογκώδες πόνημα των 781 σελίδων, μαζί με το ένθετο – συμπλήρωμα 34 σελίδων όλων των ελληνικών αποτελεσμάτων στους Ολυμπιακούς του Ρίο, αποτελεί μια πρωτότυπη έκδοση βιογραφικών, δαπάνες του Προεδρείου των Ελλήνων Olympians με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 120 ετών από της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.

Τόσο το βιβλίο όσο και το ένθετο, εκτυπωθέντα σε ένα συγκεκριμένο αριθμό αντιτύπων, είναι στη διάθεση μόνο σε όσους επιθυμούν να έχουν κάτι μοναδικό, σε πλήρη απεικόνιση της διαδρομής των Ελλήνων πρωταθλητών στη σύγχρονη Ελληνική Ολυμπιακή Ιστορία. Πληρ. info@hoa.gr.

epainos_psat