Οι Έλληνες «OLYMPIANS» και η πιστοποίησή τους

Ευχόμενος καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, για όσους δεν εξάντλησαν την ολιγόχρονη περίοδο δικαιώματος διακοπών, εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία αυτής της ηλεκτρονικής επαφής, να ασχοληθούμε, για μια ακόμη φορά με το θέμα της απόκτησης Πιστοποιητικού Αναγνώρισης, από την World Olympians Association, όσων βέβαια είναι Olympians, δηλαδή έχουν αγωνιστική συμμετοχή σε ένα από τα Αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι είχαμε από καιρό συγκεντρώσει τις αιτήσεις των επιθυμούντων, τις οποίες διαβιβάσαμε εν συνόλω στην World Olympians Association, αλλά για άγνωστο σε μας λόγο η προσπάθειά μας εκείνη δεν τελεσφόρησε.

Ακολούθως βάση των αιτήσεων που είχαμε στα χέρια μας αποφασίσαμε να κινηθούμε κατά ένα διαφορετικό τρόπο. Αρχίσαμε να στέλνουμε σταδιακά και κατά διαστήματα εξατομικευμένα τις αιτήσεις και ως εκ θαύματος υπήρξε ανταπόκριση με την WOA να στέλνει κατ’ ευθείαν και προσωπικά σε ένα έκαστο χωριστά το επίσημο έγγραφο πιστοποίησης μετασχόντος. Δηλαδή το «OLY».

Μεταξύ των άλλων, να σημειώσουμε μερικά από τα ονόματα των πρώτων τυχερών:

Σπ. Κοντοσώρος (Στίβος), Ι. Γαρύφαλλος (Πόλο), Ε. Μωραϊτίδου (Πόλο), Κ. Μάνθος (Ιστιοπλοΐα), Ντ. Δημάκη (Τρίαθλο), Στ. Αλευράς (Ιστιοπλοΐα), Ε. Μάλτση (Μπάσκετ), Π. Καμπουρίδης (Ιστιοπλοΐα), Α. Σούρλα (Ιππασία), Α. Αγραφιώτη (Ιστιοπλοΐα), Α. – Θ. Αλεξοπούλου (Κανόε – Καγιάκ), Ν. Μπακογιάννη (Στίβος), Ε. Πατσού (Στίβος), Δ. Κυτέας (Στίβος), Θ. Καραλόγος (Πόλο), Α. Ραπανάκης (Ιστιοπλοΐα), Γ. Ζαΐμης (Ιστιοπλοΐα),  Μ. Πρεβολαράκη (Πάλη), Α. Καραγεωργίου (Τοξοβολία) κ.λ.π. κ.λ.π.

Μετά τα παραπάνω και με δεδομένο ότι εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με όσες αιτήσεις έχουμε ακόμη στα χέρια μας, παρακαλούμε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν το Δίπλωμα «OLY», που βεβαιώνει ότι είναι Olympian, να μας γνωρίσουν τα στοιχεία τους (εάν δεν το έχουν πράξει ήδη ή δεν τα έχουν διαβιβάσει στην WOA), ή εάν θέλουν περισσότερες πληροφορίες να απευθυνθούν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στα Γραφεία μας, για να εξυπηρετηθούν.

Με Ολυμπιακούς Χαιρετισμούς
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ
Γενικός Γραμματέας