Ολυμπιακή Σύνοδος των Μετασχόντων ΟΑ

Η ΔΟΕ κυκλοφόρησε και η ΕΟΕ μας διαβίβασε το πρόγραμμα των Συνόδων, οι οποίες από 5 Μαΐου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα Μέλη μας παρουσιάζει η Διεθνής Σύνοδος των Μετασχόντων σε ΟΑ, η οποία θα συγκεντρώσει τους εκπροσώπους από όλες τις Εθνικές Ενώσεις των Olympians που (φυσικά) είναι Μέλη της WOA.

H Σύνοδος των Μετασχόντων θα τελεσθεί 2 – 9 Ιουλίου 2018 και θα έχει ως κύριο θέμα «Ο Αθλητής ως πρότυπο» και δεύτερο θέμα «Ολυμπιονίκες – Συμμετασχόντες και ο εκπαιδευτικός τους ρόλος».

Από την ΕΣΟΑ συμμετοχή θα έχει ένα Μέλος με τη μόνη υποχρέωση την καλή γνώση της αγγλικής, ή της γαλλικής γλώσσας και την ταυτόχρονα διάθεση και το ενδιαφέρον για την ενεργή παρουσία του.

Μετά τα παραπάνω η ΕΣΟΑ καλεί όσα εκ των Μελών της επιθυμούν να μετάσχουν των εργασιών να το γνωρίσουν μέχρι τις 15/2/2018 γραπτά, ηλεκτρονικά ή έστω τηλεφωνικά στο γραφείο μας, προκειμένου – εάν  υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες – το ΔΣ να κρίνει τον επικρατέστερο.

Η σειρά προτεραιότητας δεν θα παίξει ρόλο, όμως θα είναι στοιχείο ενδιαφέροντος για όποιον σπεύσει να δηλώσει ή να ζητήσει διευκρινίσεις.

Να σημειωθεί επιπρόσθετα ότι η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, όπως κάθε χρόνο, φιλοξενεί τους μετέχοντες στις πλήρως λειτουργικές εγκαταστάσεις της. Σ’ αυτό το παγκόσμιο Αθλητικό, επιστημονικό και πνευματικό κέντρο του Ολυμπιακού Κινήματος που λειτουργεί υπό την αιγίδα της ΔΟΕ και της ΕΟΕ.

Στην ευρύτερη φιλοξενία όλων των μετασχόντων βεβαίως περιλαμβάνονται και οι μετακινήσεις.

Όσα εκ των μελών μας επιθυμούν να έχουν ακόμη περισσότερα στοιχεία, επί του θέματος, μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας.

Με Ολυμπιακούς Χαιρετισμούς

Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ