Συνοστισμός Πρωταθλητών στην Πίτα των βετεράνων παρουσία 20 ΣΕΒΑΣ

Παρουσία εκπροσώπων 20 Μελών (ΣΕΒΑΣ) της Ομοσπονδίας Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΟΕΒΑΣ) από τις 21 οι οποίες λειτουργούν σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Τροπαίων, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η πρωτοχρονιάτικη Κοπή της Βασιλόπιτας.

Τους παρισταμένους προσφώνησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βετεράνων Γιώργος Μαρσέλλος, ο οποίος ακολούθως άνοιξε την εορταστική εκδήλωση με τις τιμητικές διακρίσεις, τις οποίες είχε αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο. Στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ.λ.π.

Τη διάκριση προς τον ΓΓΑ παρέλαβε, λόγω προσωπικής αδυναμίας του να προσέλθει, ο εκπρόσωπος της Γραμματείας κ. Μποτίνος, ενώ την αντίστοιχη για τον κ. Σπύρο Καπράλο, Πρόεδρο της ΕΟΕ, ο Πρόεδρος των Ελλήνων  Olympians κ. Γεώργιος Ανδρεάδης, ο οποίος και θα του το επιδώσει, καθώς ο κ. Καπράλος την ίδια ώρα προήδρευε της Ολομέλειας της Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ο πατέρας της Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη Παρέλαβε την τιμητική διάκριση από το τ. Πρόεδρο ΚΕΔΚΕ κ. Ι. Αμοιρίδη.Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Κώστας Χατζηεμμανουήλ παρέλαβε την τιμητική διάκριση  από τον συγγραφέα Κυριάκο Διακογιάννη. Ο ανιψιός του Ιμπαήμ Φαναρτζή παρέλαβε την τιμητική διάκριση από τον τ. Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας πυγμαχίας κ. Χ Σβινέλη. Τέλος ο δρομέας υπεραποστάσεων Π. Σκουλής παρέλαβε την τιμητική διάκριση από τους Γ. Λαμπράκη υιό του Γρηγόρη Λαμπράκη, από τον τ. Βουλευτή κ. Πεντάρη, τον τ. Δήμαρχο Μαραθώνα Σ. Ζαγάρη και τον Πρόεδρο ΣΦΚΑ κ. Καρδαρά.

Παρόντες ήσαν οι πρωταθλητές Πιερράκος, Πετράκης, Γκογκόλης, Ηλιόπουλος, Μοραγιέμος, Κομητούδης, Πρασσάς, Τασούλας, Γεωργίου οι διεθνείς κριτές Ερδεβλετίογλου, Ντούλιας, Κάζος, Καραγεώργος. Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε τούς Γ. Λαμπράκη, τον γιατρό Φ. Αλεξίκο, τον τ. Γ.Γ ΣΕΓΑΣ Ε. Δάρρα, τον Ν. Κόκκινο, τον συγγραφέα Κατσιγιάννη την κ. Ιακωβίδου τον κ. Τσάμα, τον υιό του Μεσημερτζη κ.α

Τα φλουριά έπεσαν στους Ι. Φαναρτζή και Χάρη Σβινέλη οι οποίοι παρέλαβαν και από ένα βιβλίο του συγγραφέα Γιώργου Λιβέρη.