Τιμητική Διάκριση στην ΕΣΟΑ για το βιβλίο των Olympians

To ΔΣ του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), αποφάσισε να τιμήσει για την έκδοση της, την Ένωση Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επίσημου οργάνου των Αθλητών Ολυμπιακών Αγώνων, τόσο της ΔΟΕ, όσο και της ΕΟΕ.

Η διάκριση αφορά το βιβλίο που κυκλοφόρησε, με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων 2016 στο Ρίο και έχει τίτλο:

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ» και υπότιτλο «Το who is who των 1573 Olympians 1896-2012»

Αποτελεί μία σοβαρή προσπάθεια καταγραφής όλων των ατομικών στοιχείων που αφορούν τους πρωταθλητές μας όλων των Σπορ που αγωνίσθηκαν σε όλες τις Ολυμπιακές Διοργανώσεις.

Το βιβλίο εκδόθηκε με συγγραφική επιμέλεια του Γιώργου Λιβέρη, προ των Ολυμπιακών Αγώνων της Βραζιλίας. Ακολούθως μετά τους Ολυμπιακούς του 2016 ένα ένθετο συμπλήρωμα καλύπτει σε 32 σελίδες τα πλήρη αποτελέσματα των 96 Αθλητών μας που αγωνίσθηκαν στο Ρίο.

Η τιμητική διάκριση θα γίνει στην ετήσια εκδήλωση του ΠΣΑΤ για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18.00 στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων επί της οδούς Ακαδημίας 50.

Την επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ συνθέτουν 12 μέλη του Συνδέσμου, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται εκλεκτοί χειριστές του γραπτού λόγου, όπως οι Πέτρος Λινάρδος, Βαγγέλης Φουντουκίδης, Νίκος Κατσαρός, Κώστας Μυλωνάς, Γιώργος Παντούρης, Μάνος Σταραμόπουλος και άλλοι.

Για όσους επιθυμούν να το αποκτήσουν ή να έχουν περισσότερα στοιχεία για το Βιβλίο και το ένθετο, μπορούν να απευθυνθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση των Olympians, info@hoa.gr ή να το αναζητήσουν και να το διαβάσουν στις βιβλιοθήκες ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ.